Creative Wonderland

  • (a) room for growth. Not an ordinary meeting room.
  • Waar creativiteit, innovatie en groei centraal staan.
  • 38km

Creative Wonderland is een unieke vergaderruimte met industrieel karakter, op een achtergrond van weelderig groen. Uitermate geschikt voor vergaderingen, opleidingen en workshops waar creativiteit, innovatie en groei centraal staan.

Het gebouw is opgesplitst in 2 afzonderlijke en toch samenhangende delen. Create is gericht op buiten, expansie, op luchtigheid, met nadruk op de grootsheid van de ruimte. Nurture is gericht naar binnen, biedt broodnodige brandstof en is de plaats bij uitstek om de koppen bij elkaar te steken en knopen door te hakken.

Beide zalen zijn professioneel ingericht met een TV-scherm voor presentaties (WePresent), flipcharts (Create), een magnetische white-board wand (Nurture), met aangrenzend verschillende kleinere break-out ruimtes, waaronder een volledig uitgeruste FabLab, voor als woorden tekort schieten.

Vanuit zaal Create is er rechtstreeks toegang tot de landschapstuin, in Nurture is sereniteit troef in de patio.

Heb je genoeg van het binnen zitten? De landschapstuin rond de ruimte herbergt een aantal knusse plekjes waar sessies in alle rust kunnen voortgezet worden. Waar heb jij vandaag zin in: zicht op rustig grazende schapen, beschut in het bos of een kabbelend beekje op de achtergrond?

Vergaderen

Zaalnaam
Create 159 88 40 22 40 24 99 - - - - -
Nurture 62 - 18 17 42 22 45 - - - - -
Create & Nurture Opsplitsbaar in 2 delen 221 88 58 39 82 46 99 - - - -

In de buurt

Hikke Takke Toe

Hoegaarden
Een luchtige, ludieke teambuildingactiviteit voor bedrijven, schoolteams of verenigingen? Dan moet u bij Hikke Takke Toe zijn. De deelnemers nemen het in kleine groepen tegen ...
  • Ludieke teambuildingsspelen
  • Vertelwandelingen

Celismolen

Hoegaarden
De celismolen is een monument dat teruggaat tot de 14 de eeuw. De nostalgische buitenkant is gebleven, maar staat nu in perfect evenwicht met ...
  • Ideaal voor boardmeeting op topniveau
  • Erfgoedlocatie in groene, rustige omgeving