• Internationale DMC & PCO
  • Verzekerde kwaliteit
  • 38km

@dmire is een toonaangevend bedrijf in het organiseren van innovatieve meetings, incentives, conferenties en events (MICE) en trotse eigenaar van tal van professionele, internationale labels die kwaliteit en een persoonlijke benadering garanderen, zoals onder meer Certified Meeting Professional (CMP) en Certified Meeting Management (CMM). Passie voor onze job, knowhow, creativiteit en flexibiliteit zijn sleutelwoorden bij @dmire.

@dmire and you'll return with a smile...

Activiteiten

Knight Tales

Een middeleeuwse dag .. met de Hertog van Brabant, ridders, jonkvrouwen en een imposante burcht.

Spreekt het ook tot jouw verbeelding? Maak je dan klaar voor een teambuilding ,terug in de tijd, op een prachtige locatie te Beersel.

Door de teambuilding heen leer je niet enkel je teamgenoten kennen maar ook de historiek achter het middeleeuwse verdedigingsstelsel van het indrukwekkende kasteel van Beersel. Deze waterburcht met zijn drie imposante torens is één van de weinige goed bewaarde voorbeelden van middeleeuwse krijgsbouwkunde in ons land.

De verdedigingstactieken zijn Corona-proof.

Ervaar middeleeuwse spelen zoals touwtrekken, boogschieten, jokerspel, memory met de koninklijke familie en nog veel meer! Laat je nadien (optioneel) culinair verwennen met een middeleeuws banket waar jullie als ‘Kings and Queens’ - geen neen tegen kunnen zeggen.

Ga helemaal op in deze Middeleeuwse Magie.

De fitte detectives

Een fitte en sterke groepsgeest kan ons helpen te leren omgaan met de nieuwe uitdagingen na de lockdown periode

Scherp je teamgeest aan in de groene omgeving van Beersel en los in groep als echte detectives een moordverhaal op, waarin samenwerking en pienterheid vereist zijn

Ontdek fietsend in teams de natuur en erfgoed van Beersel, geniet van enkele lokale producten, kraak je hersenen om aanwijzingen te krijgen, gebruik technologie en vind alle QR codes.

Weet jij wie de moordenaar is?

Word de hertog & hertogin van Vlaams-Brabant

Een middeleeuwse dag .. ridders, jonkvrouwen, kasteelheren en een imposante burcht. Spreekt het ook tot jouw verbeelding? Maak je dan klaar voor een middeleeuwse teambuilding op een prachtige kasteellocatie in Vlaams-Brabant.

Door de teambuilding heen leer je niet enkel je teamgenoten kennen maar ook de duistere geschiedenis van de middeleeuwse. Ervaar middeleeuwse spelen maar laat je ook verwennen door de middeleeuws kookkunst waar jullie , de hertog en hertogin, geen neen tegen kunnen zeggen.

Ga helemaal op in deze magische wereld. Catering wordt coronaproof naar wens ingevuld.

In de buurt

Biercentrum De Lambiek

Alsemberg
Hou je van streekbieren? Trek met je collega’s op bedrijfsuitje naar het biercentrum De Lambiek in Beersel. Het biercentrum 'De Lambiek' leent zich perfect als ...
  • Originele ruimte voor een klein evenement
  • Auditorium met 108 plaatsen

Papiermolen Herisem

Alsemberg
Vlakbij de Brusselse Ring, op een steenworp van de hoofdstad, verscholen in een groene vallei, kan je onze evenementenlocatie vinden in de rust van een ...
  • Vergaderen in het groen en de rust van de Brusselse Rand
  • 19de eeuws historische locatie met museum, seminarie- en feestzalen