• Je groep heeft exclusiviteit over alle ruimtes: schuur, salon-bib, eetkamer en binnenkoer
  • B&B *** met 8 kamers, single, twin of dubbel
  • 20

Het Verblijf is een oase in het groene Pajottenland, op enkele minuten rijden van de Brusselse ring. De hele hoeve werd ecologisch en bijna energie-neutraal verbouwd.

Het is een ideale plek om creatief te vergaderen, complexe strategieën op te zetten, om lastige knopen door te hakken of… een succes te vieren. We verwelkomen onze gasten met een ontbijtbuffetje, en bieden een huisgemaakte lichte lunch aan. Onze frisse-neus-wandeling brengt zo nodig in een half uurtje extra zuurstof en schoonheid in het verhaal. Of we bieden een yogasessie om even het hoofd leeg te maken.

Het hart van ons (en dus jullie) huis is de Schuur: 90m²parket met vloerverwarming, en alle voorzieningen voor vergaderingen, seminaries, workshops, lichaamswerk ...

De lievelingsplek van vele groepen is de break-out-ruimte: de salon-bib, waar onze schapen zich al eens in het gesprek komen mengen. Of je wijkt uit naar de grote tafel in de eetkamer. Alle binnen en buitenruimtes lopen trouwens in mekaar over, wat extra dynamiek brengt. Napraten kan onder de moeraseiken en de lindes van de binnenkoer, of in de avondzon op het westerterras.

Een voornacht voor de trainer of een meerdaags seminarie? Onze 8 kamers zorgen voor alle comfort en rust. En ’s avonds laat je je verwennen in één van de vele restaurants in de omgeving.

Overnachten

  • 8
  • 18
  • 1

Het Verblijf


Vergaderen

Zaalnaam
De Schuur 90 45 30 25 30 25 50 - - - -
De Salon - bib - - - 15 - - - - - - - -
De Eetkamer - - - - 20 - 30 - - - - -