• businesscomplex met de nadruk op innovatief ondernemen
  • gastronomisch restaurant The Bistronomy
  • 150
  • 9km

Living Tomorrow staat symbool voor innovatief ondernemen. Het is dan ook de uitgelezen venue voor je symposium. Combineer je event met een van de innovatiesessies en deel nieuwe inzichten met je deelnemers. Living Tomorrow beschikt over een modern auditorium en enkele knappe break-outs. Het eventteam begeleidt je graag bij het plannen van je business event van a tot z. Living Tomorrow is makkelijk bereikbaar en heeft een eigen parking voor 150 wagens.

De Meet-Inn is het vernieuwende co-working-concept van Living Tomorow. Iedereen kan er terecht om er zonder reservatie te komen vergaderen. Het concept bestaat uit meeting boxes, American Diner-hoeken, comfortabele zithoekjes, … voor kleinere meetings. Je kan er ook terecht als je je even wil afzonderen om rustig door te werken.

Gasten kopen een Meet-Inn Card met credits aan de receptie en kunnen in- en uitchecken wanneer ze dat wensen. Betalen doe je enkel voor de effectief gebruikte minuten. Ideaal dus voor een snelle meeting ‘on the road’. Drankenbuffet en versnaperingen zijn in de prijs inbegrepen.

Vergaderen

Zaalnaam
Auditorium of the Future by Barco 143 154 - - - - - - -
Brainstorm Room Opsplitsbaar in 2 delen 70 50 50 40 40 - 60 - - -
The box 44 30 20 20 20 - 40 - - -
The Globe 38 20 20 18 20 - 20 - - - -
Vision Room 101 90 60 50 70 - 100 - - -
The Loft 90 60 40 40 60 - 50 - - - -
Board Room 67 - - 12 - - - - - -

Activiteiten

VR-Experience

Nodig uw gasten uit voor een adembenemende Virtual Reality-ervaring. Balanseer tussen wolkenkrabbers, ga skydiven of beleef een dolle rit op een rollercoaster. Mag het wat rustiger, dan kan u genieten van een duik onder water.

Tesla-testrit met zelfrijdende wagen

De media berichten constant over zelfrijdende wagens. Bent u er klaar om het stuur over te geven aan een computer? Tijdens deze workshop ervaart u hoe het voelt om de wagen voor u te laten beslissen.

Drones workshop

Hoewel drones al lang niet meer weg te denken zijn uit onze maatschappij, zijn nog maar weinig mensen zich bewust van de impact deze zullen hebben in de toekomst. Tijdens deze workshop leert u hoe u een drone moet besturen. Deze workshop wordt ideaal gecombineerd met een Future Trends-sessie zodat u duidelijk inzicht krijgt in het belang van het bestaan van de drones.

Keynote-sprekers

Onze knappe koppen hebben heel wat kennis in huis over innovatie en toekomst-scenario’s. Zij geven u en uw gasten graag meer uitleg tijdens uw event, ook op locatie.

In de buurt

CC Strombeek

Strombeek-Bever
In Cultuurcentrum Strombeek kan je een zaal huren die professioneel is uitgerust. Deze locatie in Grimbergen is functioneel en prima geschikt voor grote groepen.
  • grote zaal voor 400 pax en verschillende break-outs
  • professioneel uitgeruste zalen

Colruyt Group Academy Grimbergen

Grimbergen
In dit charmante huis in Grimbergen creëerde Colruyt Group Academy een open leeromgeving. Ga er langs voor een teambuilding waar iedereen leuke herinneringen aan houdt ...
  • Mooi kader in charmant huis in Grimbergen
  • Moderne keuken en opleidingsruimte

Canal Vilvoorde

Vilvoorde
Sinds 2012 vind je restaurant-brasserie Canal Vilvoorde op een prachtige locatie aan het water. Je stapt er binnen in een licht, Scandinavisch interieur met mooie ...
  • Een heerlijke business lunch met zicht op het water
  • Meeting rooms en feestzaal op een toplocatie in Vilvoorde