• Ruimte en licht in 4 inspirerende Lofts en een break-out room
  • Midden in de natuur – op wandelafstand van de Doode Bembe
  • 50
  • 23km

LofttoBe bestaat uit vier lofts en een brainstormruimte die zijn ondergebracht in een voormalige melkerij. Het is een unieke locatie voor seminaries, workshops, productvoorstellingen, strategische vergaderingen, teambuildings, …

De lofts ‘BE Industrial’ en ‘BE Design’ kregen elk een eigen look & feel, maar beiden bieden een gevoel van openheid en ruimte.Een ruimte die aanzet tot informele contacten, het delen van kennis, creativiteit en out-of-the-box denken. LofttoBe voorziet alle nodige faciliteiten om meetings vlekkeloos te laten verlopen.
LofttoBe onderscheidt zich met een exclusieve service op maat en neemt zo de organisatorische zorgen weg bij haar klanten. Er wordt samengewerkt met vaste cateringpartners die kwalitatieve producten afleveren, van verzorgd belegde broodjes tot een smaakvol buffet.
Ook voor teambuildingactiviteiten is LofttoBe de juiste partner. LofttoBe reikt een waaier van activiteiten aan, gaande van een wijndegustatie tot mountainbiken in de Doode Bemde.

De lofts kunnen per halve dag (4u.), per volledige dag (9u.) of voor een langere periode worden gehuurd.We bieden verschillende all-in formules en arrangementen aan gaande van ontbijtmeetings tot champagne recepties of dagseminaries met 3 of 4 gangen. Zelfs degustatie menu’s met aangepaste wijnen en bieren kunnen we op maat voorstellen.
LofttoBe heeft voeling met de eigenheid van de businesswereld en reikt flexibele huurformules aan.

Op de parking is ook een elektrische laadpaal aanwezig.

Vergaderen

Zaalnaam
Loft Roots Opsplitsbaar in 2 delen 525 60 60 25 - - 60 - - - - -
Loft Industrial 200 30 30 30 - - 30 - - - - -
Loft Design 240 20 20 20 - - 30 - - - - -
Break-out room 75 - - 10 - - 10 - - - - - -

Activiteiten

Catering op maat

Ook voor uw catering op maat kan LofttoBe zorgen. Gaande van broodjes lunch tot Beef & Beer formules of zelfs gastronomische diners met aangepaste wijnen (en degustatie) behoren tot de mogelijkheden. Of wilt u liever een BBQ houden bij goed weer of zelf koken en een Sushiworkshop volgen? Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Picknick in het veld

Wenst u liever het actieve te combineren met het culinaire in een ontspannend kader? De nabije omgeving leent zich uitermate goed tot een picknick in het veld, met uitzicht op de vallei of midden in de Doode Bemde. Wij stellen met plezier uw picknickpakket samen.

Gin of wine tasting

In samenspraak met specialisten kunnen we u onderdompelen in de wereld van wijn of spirits. Dit kan al dan niet gecombineerd worden met foodtastings, zelf koken etc… Maar ook bierdegustaties in de op wandelafstand gelegen brouwerij De Kroon, behoren tot de mogelijkheden.

Teambuilding

Ook voor teambuildingactiviteiten is LofttoBe de juiste partner. De locatie midden in de natuur leent zich uitstekend tot sportieve activiteiten, zoals wandelen of mountainbiken, kajak, vlot of sup op de Dijle

Een rondleiding en/of biertasting in Brouwerij de Kroon hoort zeker ook tot de mogelijkheden.

Teameffectiviteitsoefeningen

In samenwerking met onze partner JDI, ondernemers voor groei, kunnen we verschillende workshops, bootcamps en oefeningen uitwerken rond leiderschap, team effectiviteit, Insights Discovery, … Uw team zal er zeker beter van worden en groeien.

In de buurt

Brouwerij De Kroon

Neerijse
De oude brouwerij De Kroon uit 1897 herleeft in een unieke combinatie van wetenschap, brouwkunst, gastronomie en toerisme. Het is een veelzijdig project rond brouwkunst ...
  • Unieke combinatie van ambachtelijke brouwerij en innovatiecentrum
  • Prima uitvalsbasis om het Dijleland te verkennen

B&B Baron's House

Neerijse
In het historische koetshuis van het Kasteel van Neerijse huist Baron’s House. De luxe B&B ligt in een prachtige setting – het 17de eeuwse pand ...
  • een heerlijke plek om te vergaderen en overnachten
  • historisch pand midden in natuurreservaat De Doode Bemde