Top teambuilding op summer event Faculty Club

Op dinsdag 7 mei ging het Summer event in de Faculty Club door. Tijdens dit evenement werd de prachtige tuin van Faculty Club voorgesteld en hadden de deelnemers de kans om aan inspirerende workshops deel te nemen. Naast creatieve brainstormsessies onder begeleiding van Noventus verzorgden ook 3 teambuildingpartners van zakentoerisme Vlaams-Brabant de agenda. Cocktailicious, Wolfpack en Chocola-tuti lieten de aanwezigen kennismaken met hun activiteiten en dompelden hen onder in de wereld van cocktails, chocolade en ontspanning!

Garden Lounge Mai 2019 A 2Cocktailicious bracht met veel plezier een mini-workshop cocktails/mocktails maken. Zo kreeg iedereen enkele cocktailweetjes voorgeschoteld, alsook enkele kneepjes onder de knie, zoals “hoe maak ik dé perfecte Mojito?” Het was een zeer gevarieerd publiek, maar zoals ik wel vaker zeg: “Cocktailicious is een ideale teambuilding, die toegankelijk is voor iedereen en banden smeedt.” Dat was deze keer ook duidelijk een feit. Zeer leuke ervaring, prima organisatie en ook een prachtige locatie! (Pol – Cocktailicious)

Garden Lounge Mei 2019 B 46Een Reboost geven in een schitterende decor, ZALIG! Ik was te gast bij de Faculty Club om korte workshops te geven. Een Reboost, voor elke deelnemer. En dat was het ook. Alles werd in goede banen geleid door een samenwerking tussen zakentoerisme Vlaams-Brabant en Faculty Club. Samen met de workshopcollega's van chocolade, cocktails en brainstorm technieken, mocht ik als teambuilding een Reboost geven voor de deelnemers. Focus, loslaten en ademhaling en dit alles op 15 min! Blije gezichten, een mooie omgeving en schitterend weer, een geslaagde avond! (Hannes – Wolfpack)

Garden Lounge Mei 2019 B 31Chocola-Tuti was aanwezig op de opening van de Garden Lounge van Faculty Club. Als aanbieder van chocolade workshops voor bedrijven, gaven we een initiatieworkshop aan alle genodigden. De deelnemers werden meteen ondergedompeld in ons chocoladeverhaal. We inspireerden event planners met ons aanbod en lieten hen een vleugje chocoladegeluk achter, in de vorm van een zelfgemaakte truffel. “Chocolade verbindt én zorgt altijd voor een beleving.” Zelfs tijdens een demo-workshop! (Christine – Chocola-tuti)